De juiste afwerking voor uw vloer.

Of u vloer nou gerenoveerd is of u heeft een nieuwe vloer, de afwerking van uw vloer is een belangerijke keuze die u moet maken.
De afwerking moet sterk zijn en een goede bescherming geven. Naast de kracht en bescherming bepaalt de afwerking ook de uitstraling van uw vloer.

Er is een ruime keus uit kleuren en type afwerkingen. Op deze pagina vind u een ruime keuze met de beste afwerkingen.

Lobasol HS Akzent 100 olie

Deze milieuvriendelijke oliën van hoge kwaliteit bieden tal van mogelijkheden om uw vloer een natuurlijk, modern, klassiek of eigentijds uiterlijk te geven. Door de impregnerende werking wordt het hout bovendien optimaal beschermd. Uw vloer wordt maximaal verzadigd waardoor indringing van vloeistoffen, stof en vuil tot een minimum worden beperkt.

Lobasol HS 2K impact olie

Deze milieuvriendelijke oliën van hoge kwaliteit bieden tal van mogelijkheden om uw vloer een natuurlijk, modern, klassiek of eigentijds uiterlijk te geven. Door de impregnerende werking wordt het hout bovendien optimaal beschermd. Uw vloer wordt maximaal verzadigd waardoor indringing van vloeistoffen, stof en vuil tot een minimum worden beperkt. Door het toevoegen van de verharder een nog sterkere afwerking

Lobador Parketlak WS easy finish   

De Parket Pro beschikt over een compleet watergedragen aflaksysteem onder het merk LOBADUR®. Het systeem bestaat uit een primer en een aantal aflakken. Voor elk wat wils. Met de LOBADUR®-lakken werkt u 100% aanzetvrij en krijgt u de mooiste lakvloer!


Rigostep Skylt

Met SKYLT afgewerkte ondergronden - o.a. hout, kurk, steen, vinyl, linoleum, lak of verf - lijken onbehandeld, maar krijgen met SKYLT een uiterst stevig ultramat pantser, dat, hoewel onzichtbaar, perfect beschermt tegen de invloeden van alledag.